Tukaj so opisani splošni pogoji poslovanja podjetja MIRATI d.o.o. , pravice in odgovornosti obiskovalcev ter kupcev spletne strani.

“MIRATI” se nanaša na podjetje Mirati d.o.o. z registriranim naslovom: Dunajska cesta 177, 1000 Ljubljana, Slovenija. Podjetje je registrirano kot trgovina na debelo s parfumi in kozmetiko.

“Uporabnik” se nanaša na obiskovalca spletne strani, kupca spletne strani, ali uporabnika MIRATI kozmetičnih izdelkov.

“Spletna stran” se nanaša na skupino strani, spletno trgovino in različne vsebine, ki se nahajajo v domeni www.miratitouch.com in pripadajo podjetju MIRATI d.o.o.

Splošni pogoji poslovanja določajo uporabo spletne strani, nakup izdelkov, ki se nahajajo na spletni strani in uporabo teh izdelkov.

Z uporabo katere koli storitve in nakupa izdelkov brezpogojno soglašate s splošnimi pogoji poslovanja, opisanimi tukaj.

 

Uporaba izdelka

Navodila za uporabo posameznega izdelka lahko najdete na spletni strani, na embalaži izdelka ali na samem izdelku. V primeru nepravilne uporabe podjetje MIRATI d.o.o. ne mora biti odgovorno za škodo povzročeno izdelku ali s strani izdelka.

Prizadevamo si, da bi vsi naši izdelki bili hipoalergeni, vendar je vsak tip kože drugačen, zato lahko pride do različnih reakcij na sestavine, ki jih vsebujejo MIRATI izdelki. Prosimo vas, da si pred nakupov ogledate seznam sestavin na spletni strani.

V primeru, da občutite kakršno koli alergijsko reakcijo ali nelagodje pri uporabi naših izdelkov, takoj prenehajte z uporabo in nas o vaši izkušnji obvestite (kontakt podan spodaj).

Cene

Cene, ki se prikažejo med postopkom nakupa in na končnem računu so dokončne cene.

Pridržujemo si pravico do spremembe cen kadarkoli, po naši volji in presoji. Vsaka nova sprememba cen ne bo in ne more vplivati na vaša pretekla naročila in dobave. V primeru, da se je cena za posamezen izdelek spremenila med obdelavo vašega naročila (npr. ko končujete vaš nakup v nakupovalni Košarici) nas prosim obvestite, da zadevo čim hitreje razrešimo.

Vsaka sprememba cen bo vplivala na vsa nova naročila, ki niso že v obdelavi v času nakupa. Nove cene bodo dokončne.

Podjetje MIRATI vam ne bo zaračunalo nobenih skritih stroškov, implicitnih ali eksplicitnih. Pri izbiri plačila po povzetju, Pošta zaračuna še provizijo v višini 1,05 EUR za nakupe do 98 EUR, 1,07 % za nakupe med 98,00 in 501 EUR, oziroma 5,36 EUR za nakupe nad 501 EUR.

Podjetje MIRATI ne more biti odgovorno za morebitne dodatne stroške, ki jih zaračunavajo ponudniki kreditnih kartic. Za informacije glede pogojev in zaračunavanja stroškov s strani tretjih oseb se posvetujte s samimi ponudniki storitev.

S sprejetjem teh pogojev se strinjate s cenovno politiko podjetja MIRATI in razumete, da za dodatne stroške prejete s strani tretjih oseb podjetje Mirati ni odgovorno in katerih ste nosilec vi sami (npr. dodatni stroški zaračunani s strani Pošte Slovenije, uvozne dajatve, stroški ponudnikov plačilnih storitev).

Promocije, akcije, popusti

Vse dane promocije, akcije in popusti, s strani podjetja MIRATI d.o.o. so časovno omejeni ali omejeni glede na število uporab.

Določene informacije o promocijah, akcijah ali popustih bodo uporabnikom posredovane v primernem času ponudbe (npr. znesek popusta, trajanje promocije, promocijska koda). Pridržujemo si pravico do spremembe ali prekinitev pogojev navednih za določene promocije, akcije in popuste. Takšna sprememba bo veljala le za prihodnja naročila in ne more vplivati na pretekla naročila in dobave.

Darilni boni, kuponi ali kartice

Darilni bon, kupon ali kartica je dokument, ki ga podjetje MIRATI d.o.o. v primeru preplačila za določen znesek pošlje v elektronski ali papirnati obliki.

Darilni bon, kupon ali kartica je edinstvena in se lahko uporablja samo na tej spletni strani, pri enkratnem naročilu, z navedenim rokom uporabe, razen če je na darilnem bonu, kuponu ali kartici določeno drugače.

V primeru neizkoriščenega darilnega bona, kupona ali kartice se znesek naveden na darilnem bonu, kuponu oz. kartici ne mora (ponovno) uporabiti.

Za darilni bon, kupon ali kartico zamenjava ali vračilo v denarju ni mogoče.

Za uporabo darilnega bona, kupona ali kartice vpišite svojo unikatno številko v prostor “Kuponi” , ki ga najdete v vaši nakupovalni Košarici ter kliknite “OK”. Znesek naročila se bo avtomatično zmanjšal.

Načini plačila

V spletni trgovini MIRATI lahko uporabite naslednje možne načine plačila:

1. Plačilo po povzetju (na voljo samo za Slovenijo).
2. Kreditne kartice (Visa, Master Card, American Express, Diners, Discover, JCB).

Dostava

Podjetje MIRATI d.o.o. je za zagotavljanje kakovostnih storitev za vaša naročila kot glavnega prevoznika in partnerja izbralo Pošto Slovenije.

Naročila, prejeta pred 14. uro na delovni dan, so odposlana še isti dan, v nasprotnem primeru pa naslednji delovni dan.

Dostava v Slovenijo: običajno 1 delovni dan.

Trenutno dostavljamo samo znotraj Slovenije, izven države pa zaenkrat ne.

Prosimo, obvestite nas v primeru nepravočasne dostave vašega naročila.

Stroški dostave:

Stroški dostave so vedno brezplačni.

Medtem, ko tesno sodelujemo z našimi prevoznimi partnerji za čim hitrejšo dostavo, MIRATI ne more biti odgovorno za zamude povzročene s strani prevoznikov ali katere koli tretje osebe.

Pogoji preklica in vračila izdelkov

Vračilo

Brezplačno vračilo za vsa naročila dostavljena v Sloveniji. V 14 dnevih od dneva nakupa, lahko neodprt in neuporabljen izdelek v originalnem pakiranju in z originalnim računom, preprosto vrnete na vaši najbližji pošti. Takoj, ko bomo prejeli vrnjen izdelek z originalnim računom, vas bomo kontaktirali, da nam posredujete podatke o vašem bančnem računu (TRR) za nakazilo vračila kupnine. Kupnino vam bomo vrnili na vaš transakcijski račun v največ 30 dneh.

V primeru, da po uporabi z rezultati niste zadovoljni, nas lahko kontaktirate in nam vrnete izdelek s prvotnim pakiranjem in z originalnim računom po dveh mesecih od prejema izdelka. Takoj, ko bomo prejeli vrnjen izdelek z originalnim računom, vas bomo kontaktirali, da nam posredujete podatke o vašem bančnem računu (TRR) za nakazilo vračila kupnine. Kupnino vam bomo vrnili na vaš transakcijski račun v največ 30 dneh.*

*Ponudba velja samo za obliže kupljene iz te spletne strani, v primeru vračila po dvomesečni uporabi in za intenzivni dvomesečni tretma.

Za navodila kako ravnati s poškodovanimi izdelki glejte poglavje “poškodovano blago”.

Preklic naročila

Naročilo lahko prekličete samo v primeru, da še ni bilo v celoti predelano in odposlano. Prosimo, da nas o preklicu naročila, skupaj z referenco naročila, obvestite na e-pošto hello@miraticosmetics.com. V primeru, da ste naročilo že plačali vam denar povrnemo na vaš račun v roku 30 dni od preklica naročila.

Poškodovan paket

V tranzitu se odposlanemu paketu, kljub naši primerni oskrbi pri pošiljanju paketov z izdelki, lahko zgodi karkoli. V primeru, da ste prejeli paket z neposredno vidnimi zunanjimi poškodbami, imate pravico, da paket zavrnete. V takem primeru nas prosim obvestite, da bomo lahko zadevo čimprej rešili.

V primeru, ko opazite poškodbe izdelkov po odprtju paketa nas prosim kontaktirajte v roku 24 urah od odprtja paketa, pošljite nam opis skupaj s sliko izdelkov za oceno škode. Prosimo, ne odvržite originalne embalaže in prejeto dokumentacijo. Zadevo bomo poskušali čimprej urediti.

Vaši osebni podatki

Za zagotavljanje ustreznih in pravilnih infromacij, kot so vaše ime, kontaktni podatki in naslovi ste odgovorni sami. MIRATI ni odgovorno za kakršno koli izgubo, škodo ali zamudo povezano z naročilom, ki jo povzroči namerno ali naključno zagotavljanje napačnih informacij.

Vaše kreditno kartico in podatke o plačilu obdelujejo svetovno znani in zaupanja vredni ponudniki plačilnih storitev. Ta spletna stran pri spletnem nakupu nima dostopa do vaših podatkov o kreditni kartici.

Informacije na spletni strani

Trudimo se, da so informacije na spletni strani ustrezne in ažurne. Vendar MIRATI d.o.o. ne daje nobenega jamstva ali izjave (eksplicitno ali implicitno) glede vsebin najdenih na spletni strani ali v tem dokumentu.

Javno objavljanje komentarjev

Pravica javnega objavljanja komentarjev in kritik na spletni strani. Sam uporabnik je odgovoren za objavljanja komentarjev in kritik na spletni strani.

Vsi komentarji na tej spletni strani so napisani s strani tretjih oseb in strank, kot ste vi. MIRATI d.o.o.si pridružuje pravico, da po lastni presoji zadrži ali izbriše komentarje na svoji spletni strani.

MIRATI d.o.o. ima pravico, da javne komentarje uporabi za promocijske, trženjske in ali v katere koli komunikacijske namene v katerem koli mediju ali obliki za nedoločen čas.

Strinjate se, da se vsi namerno napačni komenterji in trditve, nepovezana sporočila in neustrezno nagovarjanje, katerih namen je oškodovati ugled spletne strani ali njenih lastnikov nezakonita. Le ti se lahko odstanijo ali so predmet nadaljnjih raziskav s strani pristojnih organov.

Zunanje povezave

Zunanje povezave se lahko zagotovi za lažjo referenco in udobje, vendar pa so take zunanje povezave izven nadzora lastnika spletne strani. Za pravilno delovanje zunanje povezave ali spletne strani Mirati d.o.o. ni zavezano, niti ni zavezano za katero koli predstavitev vsebine. Zunanja povezava ne pomeni in ne prinaša kakršne koli potrditve.

Blagovne znamke in avtorske pravice

“MIRATI”™ in “TOUCH BY MIRATI”™ sta registrirani blagovni znamki v lasti podjetja MIRATI d.o.o.

Blagovne znamke, imena, logotipi, modeli in storitvene znamke (skupaj “blagovne znamke”), prikazane na spletni strani so last podjetja MIRATI d.o.o. ali njenih podružnic. V primeru prikazovanja blagovnih znamk tretjih oseb, so blagovne znamke prikazane z dovoljenjem tretjih oseb.

Vse besedilne in slikovne vsebine prikazane na spletni strani so v izključni lasti podjetja Mirati d.o.o. ali pa so prikazane z dovoljenjem tretjih oseb.

Kopiranje, objavljanje ali razmnoževanje vsebin ali blagovnih znamk, prisotnih na tej spletni strani, v kateri koli obliki, ni dovoljeno brez pisnega dovoljenja s strani podjetja MIRATI d.o.o.

Zasebnost in piškotki

Tukaj so na voljo podrobne informacije o uporabi piškotov na tej spletni strani.

Z vašim dovoljenjem MIRATI zbira informacije, ki lahko prepoznajo vsše osebne podatke, kot so ime, e-pošta, naslov in telefonsko številko. Poglaviti namen zbiranje takih podatkov je za izpolnitev naročila. Obljubljamo, da pridboljenih informacij ne bomo prodali ali posredovali drugim osebam, razen če to zahteva zakonodaja ali pristojni vladni organi.

Poleg tega lahko spremljamo vaše navade in načine brskanja po spletni strani. Podatki, ki se pri tem zbirajo vključujejo privzeti jezik, regijo, napravo, operacijski sistem, stran iz katere ste obiskali našo stran. Običajno te informacije niso osebno povezane z vami, ampak nam pomagajo bolje naše obiskovalce za izboljšanje izkušnje na tej spletni strani.

Z uporabo te spletne strani se strinjate z našo uporabo piškotkov, ki identificirajo iz katere naprave ste nas obiskali (brez informacije kdo ste), nam pomaga razumeti katere stvari iščete na naši spletni strani, kako pogosto jo obiščete, za koliko časa itd.

Veljavni zakoni

Ta sporazum se ureja in razlaga v skladu z ustreznimi predpisi Republike Slovenije ter predpisi in direktivami Evropske unije. Vse stranke se strinjajo, da bodo le sodišča, ki se nahajajo v Sloveniji, izključno pristojna za vse spore ali terjatve, ki izhajajo iz tega sporazuma. Vse stranke se strinjajo, da mora biti kraj arbitraže / reševanja sporov ali terjatev v Sloveniji.

Neodvisnost

Če se kakšenkoli člen teh pogojev ali uporaba člena dojema kot nepravilna ali nepredvidena, se ostalih pogojev to ne tiče, tako vsak od preostalih členov ostaja veljaven po predpisanih zakonih.

Garancija in omejitev odgovornosti

MIRATI d.o.o. ne more biti odgovorno za kakršno koli neposredno ali posredno škodo in izgubo, telesno poškodbo ali za katero koli drugo vrsto obveznosti, ki nastane kot posledica pri dostopu uporabnika do spletne strani ali do kakršne koli informacije vsebovane na spletni strani.

MIRATI d.o.o. ne more biti odgovorno za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali izgubo, telesno poškodbo ali za katero koli drugo vrsto obveznosti, ki nastane kot posledica nepravilne uporabe, potrošnje in / ali skladiščenje izdelka.

Spremembe v Splošnih pogojih poslovanja

MIRATI d.o.o. si pridržuje pravico, da spremeni katere koli pogoje navedene v tem dokumentu.

Kontaktni podatki

Osebje MIRATI d.o.o. lahko kontaktirate po pošti na naslov:

MIRATI d.o.o.
Dunajska cesta 177,
1000 Ljubljana,
Slovenija
DŠ: 10941681

in po elektronski pošti na hello@miraticosmetics.com, kot tudi preko socialnega omrežja Facebook: fb.com/miratiskin

Samo 28 EUR. Naroči danes!